Echipa Radiomodele.RO in vizita la targul de modelism de la Viena!

In perioada 23-26 Octombrie 2009 a avut loc la Viena cel mai important targ anual din Austria pentru modelism, radiomodelism, machete, jocuri si activitati conexe acestor domenii.
Targul a fost deschis publicului, s-a desfasurat pe o suprafata de 20500m² si anul acesta au expus 125 de firme (producatori si dealeri) si 30 de cluburi de modelism.
In hala C a Messe Wien au fost prezente cluburi cu expozitii de automodele utilitare (camioane, excavatoare, buldozere, basculante, macarale – toate cu radiocomanda), deasemeni un club de trenulete electrice, si doua piste de competitie de automodele – drifting si on-road.
In hala D au fost prezenti toti ceilalti producatori, dealeri si magazine specializate, de la mici componente electrice (fire si mufe), scule si adezivi pentru modelism, pana la automodele de competitie, motor cu benzina, frane hidraulice si sasiu din aluminiu si titan si chiar navomodele cu 4 motoare pe benzina, de la magazine 2nd hand pana la federatiile si cluburile austriece de specialitate.
In fiecare zi aveau loc demonstratii de acrobatie aeriana, de viteza auto, elicoptere, avioane, auto on-road si off-road, cat si demonstratii navo, intr-un bazin special amenajat. Unii producatori de automodele si slot racing aveau deasemeni mini-pistele lor unde isi prezentau produsele proprii
Echipa Radiomodele.ro a fost prezenta din prima pana in ultima zi, culegand idei, informatii si noutati pentru Dvs.
In zilele ce urmeaza vom prezenta pe site-ul http://www.radiomodele.ro/ noutatile de la acest targ de modelism, noile produse prezentate acolo cat si cateva idei de cadouri pe care le-am cules de la furnizorii nostri.
*Fotografii de la aceasta manifestare puteti gasi la adresa http://www.flickr.com/photos/modelism

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.