TRAXXAS da (din nou) tonul in automodelism!!!

TRAXXAS apasa din nou pedala de acceleratie si continua sa arate ca este lider de necontestat in domeniu, fiind primul producator care a introdus in productia de serie pe TOATE automodelele sale electrice acumulatorii necesari folosirii acestora.

Pasul urmator a fost introducerea acumulatorilor (impreuna cu incarcatorul) pe TOATE automodelele termice, pentru sistemul EZ Start – permiteti-ne sa va amintim, sistemul EZ Start este un sistem patentat Traxxas de pornire a automodelului termic folosind numai un maner (ce contine electronica si acumulatorul), restul (rotostarter, incalzitor de bujii) fiind deja integrat pe automodel. Deasemeni EZ Start este un sistem de diagnoza a eventualelor probleme ale motorului.

Ce urmeaza? TRAXXAS introduce, treptat, pe TOATE automodelele aflate in productia curenta radiocomenzi in tehnologia 2.4Ghz DSSS (informatie in premiera oferita in numele TRAXXAS in Romania), iar pe unele modele va introduce si incarcator pentru acumulatori.

Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati sau sa vizitati www.radiomodele.ro si www.traxxas-romania.ro

Cautati un automodel sau o piesa Traxxas? Intrebati-ne si vom cauta noi pentru Dvs.! Suntem distribuitori oficiali TRAXXAS in Romania, cu siguranta va putem ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.