De ce Rock Crawling ?

Pentru ca este o modalitate excelenta de deconectare si relaxare. Pentru unii. Pentru altii, este o modalitate de a-si satisface setea de off-road. Nu sunt multi cei care au posibilitatea sa conduca un asemenea model de masina la scara 1:1.

Pentru ca este distractie 110%. Motiv de intalnire cu prietenii, motiv de fuga de acasa…

Pentru ca este si o modalitate de a intari relatia parinte-copil. O iesire impreuna cu pustiul sau pustoaica – un sfat dat, o mana de ajutor intinsa, ajuta la dezvoltarea unei relatii armonioase parinte – copil.

Pentru ca iti poti face noi prieteni, care impartasesc aceeasi pasiune.

Este dificil ca in cuvinte sa incerci sa explici ce inseamna crawling-ul. Trebuie sa vezi. Trebuie sa simti. Daca ai vreun prieten care are acest hobby, du-te cu el odata la o sesiune de crawling. In mod sigur, iti vei dori si tu sa faci acelasi lucru. Ba chiar mai mult. Mult mai mult. Limitele sunt acolo unde imaginatia ta intra in impas.

One thought on “De ce Rock Crawling ?

  1. Kitty

    am fost atras de acest segment,inca dupa primul model si anume un Savage,desi este complet o alta categorie.crawlingul este ceva aparte.pot spune ca nu oricine isi “permite” sa acceseze acest segment si nu zic acest lucru din punct de vedere financiar,ci prin faptul ca lumea nu il vedea ca un segment spectaculos.desi daca se urmareste cu mai mare atentie,se pot vedea lucruri care par imposibile.desi acest segment este slab dezvoltat in tara,noi vom incerca sa il facem cat mai cunoscut,prin acest site,publicitate,adunari…..ceea ce doresc eu sa gasesc in aceasta lume,sunt prieteniile,ideile si de ce nu distractiile alaturi de “paianjenii” nostri.stiu deasemenea ca va trebui sa depunem un efort,care zic eu ca merita si sa ridicam crawlingul acolo unde sunt si celelate segmente ale modelismului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.