Proline 2009 Jeep Wrangler Rubicon

Fiind una din masinile mele favorite, nu as fi putut sa nu o am in colectie. Are ceva aparte, ceva ce numai un Jeep poate avea…. Designul nu s-a schimbat in mod deosebit, chiar daca timpul a trecut. Exista cateva elemente modificate, insa foarte putin, designerii de la Jeep cu siguranta isi cunosc meseria. Toate aceste elemente se regasesc si in body-ul de la Proline.

Acest body este pentru modelele cu ampatamentul de 290mm (11.4”), si suporta in functie de configuratie, anvelope de 1.9” (nativ) si 2.2”(cu ceva modificari).

Nivelul de detailing este unul deosebit, lucru demonstrat de existenta barilor fata si spate. Decal-urile sunt simple, si contribuie la imbunatatirea nivelului de realism in mod deosebit. Body-ul este fabricat din lexan rezistent (.06), este gata sa suporte aproape orice din partea ta, fara prea multe comentarii. De fapt, in afara de zgarieturi, care sunt inerente, alte probleme nu vei avea – din cele cateva body-uri care le am de la Proline inca nu am reusit sa sparg nici unul. Si credeti-ma ca nu le menajez deloc.

In pachet veti gasi urmatoarele:

1) body-ul propriu zis, nevopsit si ne taiat
2) o hartie cu decaluri
3) o hartie cu mastile care se aplica in procesul de vopsire.

Ce-ti mai trebuie ? Pai…

1) Foarfece pentru lexan pentru o decupare usoara
2) Spray pentru lexan
3) Pentru cei care folosesc acest body pe sasiul SCX10, vor avea nevoie de suport pentru a-l putea fixa (cautati Axial AX80031)

Minus –  nu exista marcate locurile de fixare a body-ului de sasiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.