Proline Jeep Comanche Full Bed

Fanii Jeep (ca si mine) cu siguranta ca vor aprecia si existenta acestui model devenit deja un “clasic” – Jeep Comanche. Evident, Proline nu se dezminte si mentine nivelul de detailing. Din punct de vedere calitativ, nu sunt reprosuri de adus.

 

Body-ul este fapt compus din 2 elemente: cabina si bena. Pentru cei care folosesc deja un sasiu SCX10 Honcho, exista posibilitatea de a folosi platforma din spate, cu tot cu cage, sau doar bena simpla. Intr-un cuvant….flexibilitate. Cu acest body s-a impins mai departe nivelul de detailing, in sensul ca exista optiunea (contra cost) de a achizitiona si un set de detailing pentru interiorul cabinei.

Materialul constructiv este rezistent, astfel ca nu va avea probleme atunci cand va fi exploatat. Iarasi, consider faptul ca lipsa unui sablon (macar) pentru gaurile de fixare a suportilor este un mare minus.

Este conceput pentru sasiuri cu ampatament de 313mm (12.3”) si suporta anvelope de 1.9” (nativ). Pentru cele de 2.2” trebuie efectuate modificari si decupari din sasiu, din pacate.

Asadar, in pachet se regasesc

1) Body-ul compus din cabina si bena
2) O hartie cu decaluri
3) Mastile care se aplica in procesul de vopsire.

Ce-ti mai trebuie ? Paiā€¦

1) Foarfece pentru lexan pentru o decupare usoara
2) Spray pentru lexan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.