SANWA MT-4 – cea mai accesibila radiocomanda de competitie cu 4 canale – acum si in Romania!

Sanwa MT-4 (cunoscuta si ca MX-4T) este cea mai avansata si mai accesibila radiocomanda de competitie cu telemetrie integrata aflata pe piata la momentul de fata. Incepand cu 4 aprilie 2011, Sanwa / Airtronics MT-4 este disponibila si pe piata din Romania, in varianta cu receiver, 2 servo si 2 senzori inclusi!

Comandati acum pe www.radiomodele.ro pentru a va asigura ca intrati rapid in posesia propriului sistem radio SANWA MT-4

Radiocomanda Sanwa / Airtronics MT-4 cu 4 canale in 2.4GHz FHSS-4 este prima radiocomanda cu 4 canale din lume cu telemetrie, timp de raspuns extrem de bun, compatibilitate cu standardul SSR (super fast servo response) si posibilitati avansate de programare, totul intr-o carcasa deosebit de usoara si confortabila.

Caracteristicile radiocomenzii Sanwa MT-4 o fac unica in modelism la momentul de fata. Atunci cand este folosita cu receptorul inclus in standard FHSS4, sistemul de telemetrie in timp real va comunica tot ce aveti nevoie sa stiti exact atunci cand aveti nevoie de acele informatii. In plus, Sanwa MT-4 (MX-4T) suporta standardele FHSS2 si FHSS3, deci, daca ati avut pana acum automodele dotate cu module de receptie Sanwa in 2.4GHz, le puteti conecta la radiocomanda MT-4 (insa nu veti beneficia de telemetrie). Astfel aveti posibilitatea de a alege intre multe modele de receiver FHSS 2, 3 si 4, fie ele standard sau ultra-rapide, pe care sa le sincronizati la noua Dvs. radiocomanda.

Toate acestea intr-un nou tip de carcasa, deosebit de usoara, cu antena integrata, directie ajustabila, tragaci ajustabil… astfel incat, fie ca sunteti la o editie de campionat mondial de automodele, rock crawling peste cele mai complicate trasee sau doar va jucati in curtea din spate cu automodelul Dvs., MT-4 va face exact ce doriti sa faca, exact in momentul in care aveti nevoie sa faca acel lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.