Review automodel TRAXXAS Slash 2WD

Ca pasionat de automodelism am inceput cu un model relativ ieftin si usor de intretinut. Nu prea ma tineau buzunarele si cum orice suma mai mare de 1000 RON trebua sa fie justificata in fata nevestei am hotarat sa imi iau un model onroad HPI E10 (O sa-i fac un review mai incolo). Dupa ce mi-am “facut mana” cu el am considerat ca pot trece la urmatorul nivel. Si anume un automodel termic. Intrucat pana atunci nu auzisem de altceva in afara de HPI mi-am achizitionat un RS4 Evo+. Fum! Senzatii! Drujba nene! Mentionez ca nu sunt modele de lepadat. Atata timp cat nu ai alta alternativa. Adevarata revelatie am avut-o cand am vizionat asta:

Si cu ploaia cazand din cerul gurii i-am zis lui Radu (de la Radiomodele.ro): I NEED ONE! Nu putea sa se impotriveasca dorintei mele, mi l-a adus. Spre disperarea nevestei, de atunci, garajul meu s-a imbogatit cu un Slash 4×4 si doua Slayer. Deja cred ca este evident pentru toata lumea ca sunt fan (a se citi “obsedat”) al clasei Short Course.

Acum, la mai mult de un an si jumatate de cand m-am imbolnavit, ma gandesc déjà la urmatorul model Short Couse de la Traxxas pe care urmeaza sa-l achizitionez. Evident, tot fara stirea nevestei.

Dar sa revenim la Slash 2wd. Sa lamurim un lucru: nu sunt impotriva altor clase (buggy, MT etc) dar mie imi place ca automodelele sa arate cat mai real. Sa copieze cat mai bine modelul scara 1:1. Ceea ce Slash si Slayer  o fac foarte bine.

Nu va dau detalii despre ce contine cutia, ce acesorii se pot pune, sau cu ce motorizari facem upgrade. Sunteti baieti destepti si va prindeti singuri. Cine nu se prinde sau nu e in stare sa ia o decizie in sensul asta, e un prost oligofren, o carpa atehnica si nu merita masina asta. Insist pe partea de FUN a masinii. Masina pe care am ajuns sa o tin in portbagaj zi de zi si sa nu pierd nici o ocazie de a o scoate la o “tura”. Faptul ca am luat-o chiar si in concediu in detrimetul (unei parti din) avoanele nevestii il consider o mare victorie. Dupa cum observati, nevasta apare destul de des in acest text. Din pricina ca o sa aveti de furca cu ea dupa ce punei mana pe Slash. Dar va spun eu ca merita.  Indiferent ca esti la munte sau pe plaja (nu stiti de pierdeti daca aveti Slash si nu il lasati sa zburde pe plaja) masina asta iti smulge zambete(de fapt sunt niste ranjete perverse pentru ca tu AI si ailalti N-AU) si scoate exclamatii de uimire din gurile tuturor (foarte satisfacatoare si gadilatoare la orgoliu). In plus am constatat ca este INDESTRUCTIBILA. Daca sunteti amatori de bere puteti bea bere gratis cu aceasta masina. Va spun cum. Va duceti la cineva si ii spuneti:

-Uite, dau drumul masinii pe scara asta de 20 de trepte si n-are nimic.
-Este nebun? O faci varza!
-Punem pariu pe o bere?

…sa va ganditi la mine cand o beti.

Am bagat-o in toti stalpii. In toti peretii. In toate gropile cu namol. Am fugarit toti cainii care i-au iesit in cale. Am disperat tote babele din parcuri. Am pus la treaba toate glandele salivare ale baietilor de pe plaja. Am facut absolut tot ce mi-a trecut prin cap cu ea. Masina rezista. Cum ii rezista aleia coafura in reclama. Ba chiar mai mult, pentru ca daca le dau foc, masina s-ar putea sa reziste. Coafura sigur nu.

@2012 www.radiomodele.ro / Mihai

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.