Recenzie automodel off-road TRAXXAS Summit

Daca v-ati dorit un model off road care sa aiba performante notabile atat in domeniul curselor off-road cat si in domeniul rock crawling-ului, automodelul Traxxas Summit este singura alegere care va poate satisface aceste dorinte.
Vorbim despre un monster truck in adevaratul sens al cuvantului atat datorita dimensiunilor sale impresionante cat si prin prisma tehnologiei care este inglobata in acest model. De la sistemul de lumini pana la diferentialele blocabile totul a fost gandit pentru a asigura performanta pe orice fel de teren.

Odata scos din cutie nu trebuie decat sa incarcam acumulatorii inclusi si sa ii dam drumul sa zburde prin nisip, noroi, peste pietre sau asfalt. Cutia de viteze cu doua rapoarte asigura rularea cu viteza mare pe suprafetele netede si reductorul ne ajuta sa trecem cu viteza redusa peste obstacolele cele mai mari. Daca traseul se dovedeste a fi unul foarte dificil de parcurs, putem alege sa blocam diferentialele ambelor punti si astfel, imposibilul devine un lucru banal pentru Traxxas Summit.

Pe langa aceste calitati, Summit este recunoscut in special pentru calitatea si fiabilitatea sa, fiind modelul cu cele mai putine reveniri in service.

Construit pe platforma E-Revo 1/10, are parte de aceeasi suspensie eficienta si acelasi centru de greutate coborat ca si in cazul E-Revo 1/10 insa transmisia capata un plus de eficienta datorita reductorului si a diferentialelor blocabile din telecomanda. Telecomanda cu patru canale are butoanele de selectare a treptei de viteza si a blocarii diferentialelor special dispuse astfel incat aceste modificari sa poata fi efectuate rapid, fara a se pierde timp pretios pe traseu.

In cazul automodelului Traxxas Summit s-a decis ca trebuie pus accentul in primul si primul rand pe putere si manevrabilitate, de aceea pentru a antrena automodelul a fost ales un motor supradimensionat: Titan 775. In timp ce majoritatea modelelor de pe piata sunt antrenate de motoare 540 sau 550, Summit cu motorul Titan 775 a dovedit ca aportul aditional de putere era exact ceea ce trebuia in momentele dificile de pe traseu.

Caroseria este foarte detaliata si are parte de aceeasi atentie la detalii ca si restul subansamblelor automodelului, in plus, stiut fiind fapul ca Summit este un automodel special conceput pentru curse off-road, a fost ranforsata cu exo-cage – un sistem de bare exterioare de protectie care se dovedeste a fi imbatabil in cazul unei rasturnari accidentale. Sistemul de lumini vine in completarea acestei caroserii si ofera automodelului atat un look realistic cat si functionalitate si vizibilitate avand astfel posibiliatea de a rula in conditii de vizibilitate scazuta.

In timp ce majoritatea automodelelor sunt nevoite sa traga pe dreapta din cauza ploii, a zapezii sau a noroiului, Traxxas Summit isi continua nestingherit cursa datorita electonicii sale rezistenta la apa si a receptiei sigilate intr-o cutie etansa. In acest fel distractia este asigurata indifferent de conditiile meteo. Si datorita sistemului radio unic cu posibilitatea de blocare a diferentialelor, gheata, noroiul si zapada nu mai pot pune nici o piedica in calea Traxxas Summit acesta strabatand nestingherit orice fel de teren indifferent de vreme.

Detalii si comenzi: www.radiomodele.ro / 0735 197 520

One thought on “Recenzie automodel off-road TRAXXAS Summit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.