Noutati Traxxas la Nurnberg 2013!

In ultima vreme v-am obisnuit cu noile aparitii ale celor de la TRAXXAS. Acum, va puteti imbunatati parcul auto pentru ca TRAXXAS a lansat doua noi modele si un set de conversie LCG (Low Centre of Gravity) pentru Slash 4×4.
In curand, prin www.radiomodele.ro veti putea achizitiona noile modele T-Maxx 3.3 si Revo 3.3 cu TELEMETRIE. Veti putea lua “pulsul” masinilor fara a mai fi nevoiti sa le opriti, sau sa indepartati caroseria pentru a citi temperature motorului sau pentru a afla voltajul acumulatorilor. Toate aceste informatii precum si multe altele va vor fi disponibile pe ecranul iPhone-ului/iPad-ului prin intermediul aplicatiei Traxxas link disponibila gratuit in AppStore.

Automodelele T-Maxx 3.3 si Revo 3.3 vor fi echipate din fabrica cu senzorii telemetrici si cu telecomanda TQi dotata cu Docking Base compatibila cu iPhone/iPod. Tot ce veti avea de facut va fi sa descarcati aplicatia gratiuta Traxxas Link, sa conectati terminalul dvs la telecomanda si sa alegeti modelul pentru care doriti sa primiti datele telemetrice. Acestea va vor fi transmise instant si vor fi disponibile pe ecranul terminalului dvs. in timp real. Reglajul motorului, viteza maxima, temperature sau starea bateriilor nu vor mai fi necunoscute.

Setul de conversie la sasiul LCG (Low Centre of Gravity) pentru Slash 4×4 va transforma automodelul dvs. intr-un adevarat performer pe orice teren. Cu un centru de greutate cu 25 mm mai coborat veti avea parte de o stabilitate iesita din comun si va veti putea aventua pe orice teren cu orice viteza veti dori. In curbe, stabilitatea modelului va fi mult imbunatatita dar si tinuta generala de drum. Acest kit se adreseaza atat celor care vor sa se arunce in valtoarea competitiilor profesioniste dar si amatorilor care vor sa aiba parte de satisfactie si distractie fara limita zi de zi.


Urmariti www.radiomodele.ro pentru ultimele noutati din lumea modelismului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.