Aerografe TESTORS in Romania prin www.radiomodele.ro

TESTORSIntrucat o mare parte din clientii www.radiomodele.ro aleg sa achizitioneze modele care vin in variant KIT (nemontat/nevopsit), ne-am gandit sa venim in intampinarea nevoilor acestora. Acum prin www.radiomodele.ro puteti achizitiona setul aerograf complet de la TESTORS – set care contine tot ceea ce este necesar unui modelist atat incapator cat si avansat sa finiseze modelele dupa bunul plac.

Motivul pentru care am ales sa va oferim gama TESTORS este simplu: TESTORS este o firma recunoscuta pe plan international pentru calitatea produselor sale!

Setul Aerograf complet de la TESTORS este unealta ideala pentru toti cei care vor sa finiseze modelele statice dar sip e cele cu radiocomanda. Compresorul inclus asigura debitul de aer necesar si este foarte silentios. Accesoriile de curatare asigura o intretinere eficienta a aerografului si in plus, beneficiate de o gama variata de accesorii pentu vopsire.

Tototdata, prin www.radiomodele.ro puteti achizitiona din gama variata de vopseluri diusponibila atat pentru aerograf cat si gata ambalate sub forma de spray PACTRA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.