Automodele LaTrax Rally by TRAXXAS

LaTrax - automodele de tip rally, la un pret accesibil

Automodel LaTrax Racing

Noul LaTrax 1/18 Rally incorporeaza atat precizia cat si performanta cu care ne-au obisnuit cei de la TRAXXAS intr-un model compact si incredibil de ieftin care va poate insoti oriunde si este gata oricand sa va ofere momente de distractie. Asa cum ne-am obisnuit deja LATrax Rally 1/18 vine gata asamblat si este echipat cu acumulator si incarcator – un adevarat RTR in spiritul TRAXXAS. Motorul puternic, tractiunea 4×4 permanenta precum si suspensile individuale vor transforma terenul pe care asezati masina intr-un circuit de curse. In birou, in mall-uri, pe trotuar sau in parc – toate reprezinra un potential circuit pe care sa va aratati indemanarea. Sistemul radio 2,4 GHz si acumulatorul de mare capacitate va vor oferi perioade prelungite de relaxare si distractie. LaTrax Rally este solid construt si asa cum se cuvine in cazul unei firme de renume, beneficiaza de garantia si suportul tehnic al celor de la TRAXXAS.

LaTrax 1/18 Rally reprezinta la scara binecunoscutul look agresiv precum si performantele unei masini de raliu. Garda la sol joasa si aripile rotilor evazate, jantele cu 12 spite sunt puse printre avatajele acestui nou model. Dar acestea nu se opresc aici. Dupa cum bine stiti, TRAXXAS nu d inapoi in fata intemperiilor si de aceea totce inseaman electronica pe acest model este rezistent la apa. Chiar si sensibilul recepto 2,4 GHz este inchis intr-o cutie etansa care il protejeaza atat in fata umiditatii cat si a prafului si pietrelor aruncate de roti in timpul cursei. Modelul impresionant atat prin aspect cat si prin performante se va putea aventura oriunde de la mocheta pana la cele mai grele terenuri offroad. Totul; de la sasiu pana la suspensie si amortizoare a fost proiectat pentru a indeplini doua obiective: durabilitate si manevrabilitate!

 

In curand, prin www.radiomodele.ro veti avea posibilitatea achizitionarii unui astfel de model la preturi promotionale. Urmariti site-ul nostru pentru mai multe detalii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.