TRAXXAS loveste din nou! E-Revo si E-MAXX Brushless 1/10 – acum WATERPROOF!!!

La inceputul acestui an, cu ocazia targului international de la Nurnberg, echipa TRAXXAS a anuntat lansarea a 3 noi modele. Este vorba de versiunile waterproof ale Traxxas E-Revo Brushless 1/10 si Traxxas E-Maxx Brushless precum si de LaTrax Teton 1/18 – un model complet nou. Toate aceste produse pot fi comandate pe site-ul dedicat Traxxas Romania sau pe www.radiomodele.roPentru detalii ne puteti contacta la telefon 0735 197 520.

In ceea ce priveste modelele Traxxas E-Revo Brusless si Traxxas E-Maxx Brushless, acestea vor fi echipate in acelasi stil caracteristic Traxxas cu elemente durabile si de inalta calitate insa principala atractie a acestora o constituie faptul ca sunt rezistente la apa. Beneficiarii acestor modele nu isi vor mai face griji in legatura cu electronica masinii indifirent daca vor rula in conditii de ploaie, ninsoare, prin zapada, apa sau noroi.

Echipa Traxxas a ascultat cerinta publicului si ofera acum modelele favorite in configuratia cu regulator de turatie si motor rezistente la apa. Dupa cum ne-am obisnuit, varfurile de gama Traxxas vin cu elementele necesare telemetriei gata instalate asa ca pasionatii curselor off-road vor avea ocazia sa urmareasca in timp real datele telemetrice ale masinii cum ar fi viteza, temperatura motorului, rotatiile pe minut sau voltajul acumulatorilor.

Noul model LaTrax Teton 1/18 vine gata asamblat si pregatit pentru distractie, fiind echipat cu un sasiu rezistent din material compozit si tractiune integrala permanenta capabila sa faca fata cu success oricarui teren oricat de accidentat. Radiocomanda tip pistol 2,4 GHz este ergonomca si usor de manevrat permitand un control sigur si precis al directiei automodelului.

LaTrax Teton 1/18 este la randul lui un model rezistent la apa, asa cum compania mama Traxxas ne-a obisnuit de-a lungul anilor. Cu toate ca scara automodelului ar putea fi o scuza sa nu o faca, inginerii LaTrax au echipat acest model cu amortizoare umplute cu ulei, rulmenti la trenul de rulare, servo si electronica rezistente la apa.

Aceste modele vor fi lansate in curand si pe piata din Romania. Pentru comenzi si rezervari contactati-ne pe www.radiomodele.ro sau la telefon 0735 197 520!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.