Scoala de zbor elicopter RC

Da! Ati ajuns aici! Sunteti gata sa pilotati elicoptere cu radiocomanda! Dupa toata munca de documentare, cautarea celui mai potrivit elicopter radiocomandat, asamblarea acestuia, ati ajuns la scoala de pilotaj @rchelicopterfun.com!

Oricat de distractiv ar fi parut pana acum, distractia adevarata de-abia acum incepe! Pana la urma, elicopterele sunt facute sa zboare, nu-i asa?

Acesta este fara indoiala cel mai important punct al intregii documentatii despre elicoptere radiocomandate si voi sublinia acum si intotdeauna urmatorul aspect:
Peste 50% din elicopterele radiocomandate cu pas colectiv vandute catre si asamblate de incepatori care nu au zburat niciodata un astfel de aparat, sfarsesc distruse in accidente in primele minute de zbor…
…si majoritatea acestora raman pentru totdeauna aruncate intr-un colt al garajului, beciului sau debaralei. Nu incerc sa va sperii, vreau doar sa intelegeti cat de important este sa primiti instructiunile potrivite si, in ideea ca poate nu aveti acces / nu cunoasteti niciun instructor de zbor pentru elicoptere RC, noi incercam sa va ajutam cu aceste instructiuni.

Am incercat sa va punem la dispozitie atat instructiuni scrise cat si instructiuni video, ambele variante detaliate la maximum. Recomand cu tarie inca o data sa cititi si sa vizualizati cu atentie materialele pe care vi le punem la dispozitie la fiecare lectie. Autorii au petrecut foarte mult timp pentru a crea aceasta documentatie elaborata si spera sa reuseasca sa va aduca in cealalta jumatate – cei 50% care reusesc sa zboare cu succes un elicopter cu radiocomanda. Va rugam inca o data, alocati cat mai mult timp documentatiei, cititi, vizualizati, intelegeti fiecare parte – a invata cum functioneaza un elicopter telecomandat este un proces laborios si amanuntit, proces ce nu poate fi accelerat. Daca va veti grabi, veti provoca un accident!

Trebuie sa subliniem faptul ca aceste lectii sunt create pentru cei care doresc sa invete sa zboare elicoptere de calitate, cu pas colectiv, si nu elicoptere de jucarie, coaxiale sau cu pas fix (unghi fix al palelor). Elicopterele de jucarie si cele coaxiale sunt usor de pilotat si nu necesita lectii si instructiuni formale. Cu siguranta si acesti utilizatori pot citi si vizualiza instructiunile noastre, fiindca pot gasi informatii interesante.

Daca va simtiti intimidati de complexitatea si costurile unui elicopter cu un singur rotor si pas colectiv, cea mai buna cale pentru a intra in lumea acestor elicoptere poate fi ultra-micro elicopterul Blade mCP X

Primul lucru pe care trebuie sa-l intelegeti este faptul ca nu veti invata sa zburati un elicopter cu un singur rotor si pas colectiv intr-o singura zi – este un tel nerealist, si daca ganditi astfel, pregatiti-va pentru o mare dezamagire. Primul si cel mai important tel al Dvs. trebuie sa fie aducerea acasa a elicopterului intr-o singura bucata – de fiecare data cand iesiti cu el la zbor – lucrul acesta este posibil, daca adoptati metoda pasilor mici.

Am invatat multe persoane cum se piloteaza elicopterele radiocomandate. Din cate stiu, niciunul din aceste persoane nu a distrus niciun elicopter odata ce a invatat zborul la punct fix. Adevarul este ca daca setati corect elicopterul si aveti rabdare sa invatati totul de la zero si NU va grabiti, nici voi nu veti avea niciun accident.

Deasemeni, nu am folosit niciodata cablu trainer (profesor-elev) – fiecare elev / eleva a invatat sa zboare folosind propriul sistem radio iar eu am stat alaturi si i-am oferit instructiuni si sfaturi – exact asa va vom invata si pe voi.

…..

Traducere facuta de www.radiomodele.ro cu permisiunea autorului: ©rchelicopterfun.com

2 thoughts on “Scoala de zbor elicopter RC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.